Vitisport Holding Csoport

A Vitisport Holding Group egy nemzetközileg aktív csoport, amely különféle közösségi területeken működtet online magazinokat. A cég székhelye a Cseh Köztársaságban, Prágában található.

Sportstatisztika

A Vitisport Holding Csoport legnagyobb projektje a sportstatisztika, amelynek középpontjában a futball, a kosárlabda, a jégkorong és a kézilabda áll. A világ minden tájáról kínálunk meccseredményeket, bajnoki tabellákat és közelgő mérkőzéseket. Egyedülálló matematikai algoritmus alapján statisztikai adatok alapján jósoljuk meg a jövőbeni mérkőzések várható kimenetelét.

A világ számos nyelvén kínálunk sportstatisztikát. Angol, horvát, francia, török, portugál, norvég és finn nyelvi mutációt működtetünk a https://www.vitibet.com domainen fogadási néven ingyenes tippek és jóslatok. Minden statisztikánk zászlóshajója természetesen az angol Premier League.

A vitibet.com domain mellett a sportstatisztika számos nyelvi mutációját is működteti. A német Bundesligára összpontosító német nyelvi mutációt működtetünk a https://www.vitisport.de/ domainen Wett Tipps und Fussballvorhersagen. A spanyolul beszélő látogatók meglátogathatják a spanyol La Liga domaint https://www.vitisport.es/ Pronosticos consejos alcímmel. Olaszországban miénk a https://www.vitisport.it/ Previsioni sportive domain, különös tekintettel az olasz Serie A-ra. A domain https A :// www.vitisport.cz/ Tippek futballmérkőzésekhez alcímmel, ahol látogatóink cseh és lengyel nyelvi mutációkat találhatnak. elengedhetetlen és fontos számunkra. statisztikáinkat és előrejelzéseinket. Hollandiában a https://www.vitisport.nl domainen működünk, amely a holland Eredivisie-re és a belga Jupiler ligára összpontosít.

Az összes nyelvi mutációnk listáján fel kell tüntetni a román verziót a https://www.vitisport.ro címen. , a magyar változat a https://www.vitisport.hu, a svéd változat a https://www.vitisport.se, a görög változat: https://www.vitisport.gr és a dán változat: https://www.vitisport.dk.

Amint látja, a Vitisport/Vitibet sportstatisztikák világszerte elérhetők.

Vélemények az online áruházakról

Szerződésünk másik tevékenysége az online áruházak értékelése. A jól ismert Trustpilot vagy Trusted Shops szolgáltatásokhoz hasonlóan olyan szolgáltatást is kínálunk, amely független értékeléseket és véleményeket biztosít a fogyasztóknak az online áruházakról.

A német piacon a német online áruházakról szóló véleményeinket a DasKufhausOnline.de domainen találja. Az online áruházak egyértelműen kategóriákra vannak osztva. A fogyasztók minden üzletnél találnak értékelést az online áruház választékáról, szállítási, fizetési és reklamációs feltételeiről vagy más felhasználók tapasztalatairól. A DasKaufhausOnline weboldalon az ügyfelek aktuális kedvezményeket és akciókat is találhatnak.

Olaszországban a Grande-magazzino.it portálon Olasz online áruházakról szóló véleményeket teszünk közzé. A fogyasztók itt találhatják meg az egyes webáruházak értékelését, áttekintését és leírását is az áruház által kínált szolgáltatásokról, mint például az áruszállítás, a szállítás ára vagy a fizetés módja, reklamáció vagy visszaküldés.

A Cseh Köztársaságban ügyfeleink az Obchodak online oldalon találhatnak a cseh online áruházak véleményét. Az Obchodak.online volt az első portálunk, amely az online áruházak értékelésére összpontosított. Csakúgy, mint a Heureka, Csehország legnagyobb versenyképes szolgáltatása, mi is kínálunk fogyasztóknak online áruházak értékelését, a szolgáltatások leírását, a termékkínálatot, a szállítási módot és a reklamációkat. Akárcsak Németországban és Csehországban, vásárlóink ​​is találhatnak aktuálisan futó online bolti akciókat.

Utazás

A Vitisport Group egy másik területe az utazás. Portfóliónkban két szolgáltatásunk van az utazás témakörében.

Németországban a BestenKinderhotels.de webhelyet üzemeltetjük, amely a legjobb családi szállodák áttekintését és leírását kínálja gyermekes családok számára. A legtöbb szállodánk, amelyek leírását és értékelését hozzuk, Ausztriából és Németországból származik, gyönyörű természeti területekről, leggyakrabban az Alpokból.

A svylety.cz webhelyet a Cseh Köztársaságban üzemeltetjük. A Svylety tippeket ad a legjobb csehországi utazásokhoz. Látogatóinknak minden kirándulás alkalmával lehetőségük nyílik valami érdekeset megtudni az adott helyről. Ugyanakkor azt is elolvashatják, hogy mi az érdekes a környéken, hogyan értékeli a többi felhasználó a helyet, vagy megtudhatják, mennyi idő alatt érnek oda, akár saját, akár tömegközlekedéssel.